06 49597966
Selecteer een pagina

Over Wouter

Wouter Hansma: uw houtbouw specialist in op maat gemaakte houten bouwwerken!

Met meer dan 45 jaar ervaring is Wouter Hansma een doorgewinterde vakman in de wereld van houtbouw.

Na jaren van toewijding bij een gerenommeerd houtbouwbedrijf besloot Wouter zijn eigen onderneming te starten. Vanaf het allereerste ontwerp tot aan de vakkundige plaatsing, kunt u bij Wouter terecht voor een complete service die uitermate handig is voor al uw projecten.

Van idee tot realisatie

Bij Wouter Hansma Handelsonderneming draait alles om maatwerk en klanttevredenheid. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Geen probleem! Of het nu gaat om bergingen, schuurtjes, garages, loodsen, kapschuren of andere houten constructies, Wouter staat klaar om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Bovendien maken we gebruik van hout met het FSC-keurmerk, wat garant staat voor duurzaam bosbeheer en hoogwaardige materialen.

Persoonlijk contact

Wouter gelooft in het belang van direct contact en het begrijpen van uw behoeften. Hij ggat graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen en ideeën in kaart te brengen voor een vrijblijvende offerte op maat. Geen gedoe met ingewikkelde processen; bij Wouter Hansma staat transparantie en betrokkenheid voorop.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij ons draait alles om kwaliteit, duurzaamheid en een perfecte afhandeling. We zijn er trots op dat we geen poespas nodig hebben; het werk spreekt voor zich. Of het nu gaat om een kleine toevoeging aan uw tuin of een uitgebreide garage, wij leveren vakmanschap waar u op kunt vertrouwen. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.

Interesse? Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier of telefonisch via 06 49 59 79 66. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw houtbouwprojecten!

 

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.