06 49597966
Selecteer een pagina

Beuk

Beschijving

Deze grote kapschuur met openslaande garagedeuren aan beide zijden biedt een veelzijdige oplossing voor uw opslag- en voertuigbehoeften. In het midden bevindt zich een grote open ruimte, ideaal voor verschillende toepassingen zoals werkruimte of extra opslag. Het singels dak, samen met de hardhouten kozijnen en stenen fundering, zorgt voor een stevige constructie die ook geschikt is voor de plaatsing van 24 zonnepanelen.

De kapschuur heeft indrukwekkende afmetingen van 8,5 bij 16 meter, waardoor er ruimte is voor meerdere voertuigen en uitgebreide opslagmogelijkheden.

De constructie is gebouwd met gepotdekseld zwart geïmpregneerd Zweeds rabat. Een duurzaam materiaal en strakke afwerking.

Deze kapschuur bevindt zich in Gorredijk, Friesland, en illustreert het vakmanschap en de toewijding aan kwaliteit van Wouter Hansma Handelsonderneming.

Kies voor een kapschuur met openslaande garagedeuren van Wouter Hansma Handelsonderneming en geniet van een robuuste en functionele toevoeging aan uw eigendom.

Afmetingen

8,5 x 16

Materiaal

Zweeds rabat, gepotdekseld

Locatie

Gorredijk, Friesland

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.