06 49597966
Selecteer een pagina

Carport met berging

Beschijving

Deze carport met berging combineert functionaliteit met een stijlvol ontwerp, ideaal voor het beschermen van uw voertuig(en) tegen weersinvloeden en het bieden van extra opslagruimte. Het vuren dakbeschot en de dakpannen zorgen voor een klassieke doch moderne uitstraling en bieden uitstekende bescherming tegen de elementen. De robuuste larikspalen en hardhouten fundering zorgen voor een stevige constructie die lang meegaat, zelfs onder zware omstandigheden.

De carport met berging heeft afmetingen van 5 bij 11 meter, wat ruimte biedt voor het parkeren van meerdere voertuigen en extra opslagruimte.

De constructie is gebouwd met zwart geïmpregneerd en gepotdekseld Zweeds rabat, wat niet alleen duurzaam is maar ook een moderne uitstraling geeft aan uw woning. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals vuren dakbeschot en dakpannen verzekert u van een kwalitatief hoogstaande carport met berging.

Deze carport met berging bevindt zich in Putten, Gelderland, en toont de toewijding aan vakmanschap en kwaliteit van Wouter Hansma Handelsonderneming.

Kies voor een carport met berging van Wouter Hansma Handelsonderneming en geniet van een praktische en elegante oplossing voor uw voertuigen en opslagbehoeften.

Afmetingen

Materiaal

5 x 11

Locatie

Putten, Gelderland

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.