06 49597966
Selecteer een pagina

Garage

Beschijving

Deze ruime garage is de perfecte oplossing voor het veilig en stijlvol stallen van uw voertuigen. Ontworpen met hoogwaardige materialen en voorzien van moderne gemakken, biedt deze garage zowel functionaliteit als een aantrekkelijke uitstraling.

De garage heeft afmetingen van 5 bij 10 meter, wat voldoende ruimte biedt voor het stallen van meerdere voertuigen en extra opslag.

De constructie is uitgevoerd in zwart geimpregneerd Zweeds rabat en gepotdekseld voor extra duurzaamheid en bescherming tegen de elementen. Voor de waterafvoer zijn zinken goten en regenafvoerbuizen geïnstalleerd. De garage rust op stevige hardhouten funderingsbalken en is voorzien van hardhouten kozijnen. Een elektrische sectionaaldeur zorgt voor gemak en beveiliging.

Deze garage bevindt zich in Roden, Drenthe, en is een voorbeeld van de hoogwaardige kwaliteit en het vakmanschap van Wouter Hansma Handelsonderneming.

Kies voor een garage van Wouter Hansma Handelsonderneming en geniet van een functionele en stijlvolle ruimte voor uw voertuigen en opslagbehoeften. Meer informatie over de specificaties en mogelijkheden volgt binnenkort.

Afmetingen

5 x 10

Materiaal

Zweeds rabat, gepotdekseld

Locatie

Roden, Drente

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.