06 49597966
Selecteer een pagina

Grote kapschuur

Beschijving

Deze grote kapschuur biedt een veelzijdige oplossing voor uw garage-, berging- en opslagbehoeften. Met zijn ruime opzet is deze constructie ideaal voor het stallen van voertuigen, het opslaan van gereedschap, en het bieden van extra opslagruimte. De combinatie van hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp zorgt voor een duurzame en functionele ruimte die aan al uw wensen voldoet.

De kapschuur heeft royale afmetingen van 7 bij 20 meter, wat voldoende ruimte biedt voor diverse toepassingen.

De constructie is uitgevoerd in Zweeds rabat en gepotdekseld voor extra weerbestendigheid. Robuuste lariks balken vormen de stevige basis van de schuur, terwijl het dakbeschot is gemaakt van vurenhout voor extra stevigheid en duurzaamheid. Het dak is bedekt met zwarte dakpanplaten en voorzien van zinken goten, wat niet alleen bijdraagt aan de esthetiek maar ook zorgt voor een efficiënte waterafvoer.

Deze grote kapschuur bevindt zich in Kapel-Avezaath, Gelderland, en is een uitstekend voorbeeld van het vakmanschap en de hoogwaardige materialen die Wouter Hansma Handelsonderneming biedt.

Kies voor een grote kapschuur van Wouter Hansma Handelsonderneming en geniet van een functionele en stijlvolle oplossing voor al uw opslag- en beschuttingsbehoeften.

Afmetingen

7 x 20

Materiaal

Zweeds rabat, gepotdekseld, lariks balken

Locatie

Kapel-Avezaath, Gelderland

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.