06 49597966
Selecteer een pagina

Grote schuur met luifel

Beschijving

Deze grote schuur met luifel biedt een veelzijdige oplossing voor al uw opslag- en beschuttingsbehoeften. Met een ruime garage en een berging met luifel, is deze constructie ideaal voor het veilig stallen van voertuigen, gereedschap en tuinmeubilair, terwijl de luifel een perfecte plek biedt voor ontspanning of extra opslagruimte.

De schuur met luifel heeft indrukwekkende afmetingen van 5 bij 12 meter, waardoor er meer dan genoeg ruimte is voor al uw bezittingen en activiteiten.

De schuur is gebouwd met zwart geïmpregneerd Zweeds rabat, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne en strakke uitstraling geeft. Het gepotdekselde ontwerp zorgt voor extra bescherming tegen weersinvloeden. De constructie rust op 15 cm dikke lariks palen, wat garant staat voor een solide en betrouwbare structuur. Het bouwwerk is stevig geplaatst op hardhouten funderingsbalken, wat zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid.

Deze grote schuur met luifel bevindt zich in Âldeboarn, Friesland, en demonstreert de hoge kwaliteit en het vakmanschap van Wouter Hansma Handelsonderneming.

Kies voor een grote schuur met luifel van Wouter Hansma Handelsonderneming en ervaar de combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl in uw tuin of op uw erf.

Afmetingen

5 x 12

Materiaal

Zweeds rabat, gepotdekseld, 15cm larik spalen

Locatie

Âldeboarn, Friesland

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.