06 49597966
Selecteer een pagina

Overkapping met berging

Beschijving

Deze overkapping met berging is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle manier om extra ruimte te creëren in de tuin. Het dak is bedekt met duurzame dakpanplaten, terwijl het dakbeschot is gemaakt van vuren puntschroot, wat zorgt voor een robuuste en klassieke uitstraling. Daarnaast is de overkapping voorzien van zinken goten en regenbuizen, die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de stijlvolle uitstraling.

De overkapping met berging heeft royale afmetingen van 4 bij 8 meter, waardoor er voldoende ruimte is voor zowel opslag als een beschutte plek om te ontspannen.

Voor de constructie is gekozen voor hoogwaardig zwart geïmpregneerd Zweeds rabat, gepotdekseld voor extra bescherming tegen de elementen. De 15 cm dikke lariks palen zorgen voor een stevige en duurzame basis. Het bouwwerk is geplaatst op hardhouten funderingsbalken.

Deze prachtige overkapping met berging staat in Hoogezand, Groningen, en toont de kwaliteit en het vakmanschap waar Wouter Hansma Handelsonderneming voor staat.

Kies voor een overkapping met berging van Wouter Hansma Handelsonderneming en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl in uw tuin.

Afmetingen

4 x 8

Materiaal

Zweeds rabat, gepotdekseld, 15cm larik spalen

Locatie

Hoogezand, Groningen

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.