06 49597966
Selecteer een pagina

Overkapping met berging

Beschijving

Deze ruime overkapping met kleine berging biedt een ideale combinatie van beschutting en opslagruimte. Perfect voor het opbergen van tuingereedschap of fietsen, terwijl de overkapping een geweldige plek biedt om te ontspannen of buitenactiviteiten te organiseren. De constructie is stevig geplaatst op hardhouten funderingsbalken, wat zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid. Het platte dak is bedekt met EPDM, een hoogwaardige dakbedekking die zorgt voor een lange levensduur en uitstekende bescherming tegen weersinvloeden.

De overkapping met berging heeft afmetingen van 3,5 bij 10 meter, wat voldoende ruimte biedt voor diverse toepassingen.

Voor deze constructie is een combinatie van zwart geïmpregneerd hout en blank sponninghout gebruikt. Het sponninghout is voorzien van een halfhoutverbinding, wat zorgt voor een stevige en naadloze afwerking.

Deze ruime overkapping met kleine berging bevindt zich in Marum, Groningen, en toont de hoge kwaliteit en het vakmanschap van Wouter Hansma Handelsonderneming.

Kies voor een ruime overkapping met kleine berging van Wouter Hansma Handelsonderneming en geniet van een functionele en stijlvolle toevoeging aan uw tuin.

Afmetingen

3,5 x 10

Materiaal

ggsponning hout

Locatie

Marum, Groningen

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.