06 49597966
Selecteer een pagina

Overkapping met kleine berging

Beschijving

Deze ruime overkapping met kleine berging, uitgevoerd in kapschuur-model, biedt een stijlvolle en praktische oplossing voor uw tuin. Ideaal voor het opbergen van tuingereedschap of fietsen, terwijl de overkapping een geweldige plek biedt om te ontspannen of buitenactiviteiten te organiseren. De constructie is voorzien van zinken goten voor een efficiënte waterafvoer en rust op een stevige hardhouten fundering. Het dak is bedekt met zwarte dakpanplaten, wat zorgt voor een elegante en duurzame afwerking.

De overkapping met berging heeft afmetingen van 3,5 bij 6,5 meter, wat voldoende ruimte biedt voor diverse toepassingen.

Voor deze constructie is gebruik gemaakt van zwart geïmpregneerd Zweeds rabat, dat gepotdekseld is voor extra weerbestendigheid. Het dakbeschot is gemaakt van vurenhout, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare constructie. Robuuste lariks palen geven de overkapping extra stabiliteit en een stoere uitstraling.

Deze ruime overkapping met kleine berging bevindt zich in Nuijs, Groningen, en is een prachtig voorbeeld van het vakmanschap en de kwaliteitsmaterialen die Wouter Hansma Handelsonderneming biedt.

Kies voor een overkapping met berging in kapschuur-model van Wouter Hansma Handelsonderneming en geniet van een functionele en stijlvolle toevoeging aan uw tuin.

Afmetingen

3.5 x 6,5

Materiaal

Zweeds rabat, gepotdekseld

Locatie

Nuijs, Groningen

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.