06 49597966
Selecteer een pagina

Overkapping met kleine berging

Beschijving

Deze overkapping met kleine berging in kapschuurmodel biedt een charmante en functionele toevoeging aan uw buitenruimte. Het kapschuurmodel combineert traditionele esthetiek met moderne functionaliteit, waardoor het zowel een opslagruimte als een beschutte plek biedt om te ontspannen. De rode dakpanplaten en zinken goten voegen een klassiek tintje toe aan het ontwerp, terwijl de robuuste larikspalen en hardhouten fundering zorgen voor duurzaamheid en stabiliteit.

De overkapping met berging heeft afmetingen van 3,5 bij 6 meter, wat voldoende ruimte biedt voor uw opslagbehoeften en buitenactiviteiten.

De constructie is gebouwd met zwart geïmpregneerd Zweeds rabat, dat gepotdekseld is voor extra bescherming tegen weersinvloeden en een lange levensduur.

Deze overkapping met kleine berging bevindt zich in Zuid-Broek, Groningen, en is een uitstekend voorbeeld van de vakmanschap en kwaliteitsmaterialen die Wouter Hansma Handelsonderneming biedt.

Kies voor een overkapping met berging in kapschuurmodel van Wouter Hansma Handelsonderneming en geniet van een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte.

Afmetingen

3,5 x 6

Materiaal

Zweeds rabat, gepotdekseld

Locatie

Zuid-Broek, Groningen

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.