06 49597966
Selecteer een pagina

Tuinhuis

Beschijving

Dit tuinhuis biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek voor uw tuin. Met zijn robuuste constructie en hoogwaardige materialen is het ideaal voor diverse toepassingen, zoals opslag, hobbyruimte, of een gezellige plek om te ontspannen. Het platte dak is bedekt met EPDM, een duurzame dakbedekking die zorgt voor uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en een lange levensduur.

Het tuinhuis heeft royale afmetingen van 5 bij 10 meter, wat ruime mogelijkheden biedt voor verschillende gebruiksdoelen.

Het tuinhuis is gebouwd met hoogwaardig Zweeds rabat en gepotdekseld voor extra weerbestendigheid. De hoeken zijn versterkt met robuuste lariks palen, wat de constructie niet alleen steviger maakt, maar ook een stoere uitstraling geeft. De hardhouten kozijnen en funderingsbalken dragen bij aan de duurzaamheid en kwaliteit van het tuinhuis.

Dit prachtige tuinhuis is geplaatst in Ten Post, Groningen, en is een prachtig voorbeeld van het vakmanschap en de kwaliteitsmaterialen die Wouter Hansma Handelsonderneming biedt.

Kies voor een tuinhuis van Wouter Hansma Handelsonderneming en geniet van een functionele en stijlvolle toevoeging aan uw tuin.

Afmetingen

5 x 10

Materiaal

Zweeds rabat, gepotdekseld, hardhouten kozijnen

Locatie

Ten Post, Groningen

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.