06 49597966
Selecteer een pagina

Van idee tot plaatsing

Ontzorging van A tot Z

Bij Wouter Hansma Handelsonderneming, brengen we uw dromen van hout tot leven! De aanpak is eenvoudig, transparant en gericht op het leveren van hoogwaardige houten constructies die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Kennismaking en Ideeën

Het begint allemaal met u. Wanneer u bij ons aanklopt met een idee voor een nieuwe houten constructie, staan wij klaar om u te ontvangen. In een persoonlijk gesprek met Wouter Hansma zelf, worden uw wensen zorgvuldig in kaart gebracht. Of het nu gaat om een garage, overkapping, tuinhuisje of een ander project, wij luisteren aandachtig naar uw ideeën en denken actief met u mee.

Offerte op Maat

Na het inventariseren van uw wensen, gaan we aan de slag om een gedetailleerde offerte op maat op te stellen. Hierbij houden we rekening met alle aspecten van het project, van materiaalkeuze tot arbeidsuren. Ons doel is om u een transparante en eerlijke prijs te bieden, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Realisatie als Bouwpakket

Zodra u akkoord gaat met de offerte, gaan onze vakmensen aan de slag om uw droomproject werkelijkheid te maken. Wij bouwen uw constructie als een bouwpakket, waarbij elk onderdeel met uiterste precisie wordt vervaardigd in onze eigen werkplaats. Dit garandeert niet alleen een hoog niveau van vakmanschap, maar ook een efficiënte en gestroomlijnde montage op locatie.

Professionele Plaatsing

Ons ervaren team van professionals staat klaar om uw houten constructie op de gewenste locatie te plaatsen. Of het nu gaat om een project in de stad, op het platteland of ergens daartussenin, ons werkgebied omvat heel Nederland. Met oog voor detail en kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw project perfect wordt geïnstalleerd, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Flexibiliteit voor de Opdrachtgever

Bij Wouter Hansma Handelsonderneming streven we naar maximale klanttevredenheid. Daarom bieden we flexibiliteit in onze dienstverlening. In overleg met u als opdrachtgever kunt u kiezen voor een volledig ontzorgde service, waarbij wij het hele proces van idee tot realisatie en plaatsing voor u regelen. Maar als u liever zelf bepaalde voorbereidingen treft, zoals het voorbereiden van de locatie, staan wij open voor uw wensen en passen we ons aan uw behoeften aan.

Bij Wouter Hansma Handelsonderneming streven we ernaar om niet alleen houten constructies te bouwen, maar ook langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. Uw tevredenheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Afspraak maken? 
Vragen? Neem gerust contact op.